SEVENTEEN JAPON ANAN DERGİSİ RÖPORTAJI 200205





(LİDERLERİN DOME TURU RÖPORTAJI)
200205


İçtenlikle diledikleri DOME Turu Mayıs ayında başlayacak.
Güçlü görünümlerinin yanı sıra, herkesin bildiği takım çalışmalarının sağlamlığı ve kuvvetli bağlarıyla birlikte SEVENTEEN'in sahip olduğu yüksek potansiyelin sırrını size anlatmak için burada olacağız.

9 Kasım 2019'da, Ode to You konserlerinin Japonya'daki tarihleri açıklandı ve son sahnenin son notaları hâlâ konser alanında yankılanırken, SEVENTEEN'in Japonya'daki DOME Turu haberi dünyaya yayınlandı. Japonya'daki çıkışlarından beri DOME Turu yapmak onların hayaliydi. Grubun 3 lideri; S.Coups, Hoshi ve Woozi'ye hayallerinin gerçek olması konusunda ne hissettiklerini sorduk.

Hoshi: Japonya'daki Ode to You konserlerimizden sonra DOME Turu yapacağımızı öğrendik.
Woozi: Dürüst olmak gerekirse hâlâ gerçek olduğuna inanamıyorum.
S.Coups: DOME sahnesinde durduğumuzda ve Caratların yüzlerine baktığımızda kutsandığımızı hissedeceğimizi düşünüyorum. DOME Turu yapabilen sanatçılardan biri olacağımız düşüncesi beni çok mutlu ediyor. Koca alanı doldurması zor olacaktır ama ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız ve DOME sahnesinde ilk kez bulunan sanatçılardan olabilmenin gururunu yaşayabileceğiz.
Woozi: Büyüdüğümüz için mi bilmiyorum ama hiçbir üye haberi duyduktan sonra bu konuyla ilgili şaka yapmadı.
Hoshi: Bu muhtemelen konserlerimize gelecek ve o büyük alanı dolduracak o kadar insanı ne olursa olsun mutlu etme sorumluluğunu aldığımız için.
S.Coups: DOME devasa olduğu için, insanlar bizi küçücük silüetler halinde görebilecek kadar uzakta olabilirler. Ama herkese iyi vakit geçirebilmenin sorumluluğunu alacağız. Çok uzakta kalan hayranlarımıza bile hislerimizin ulaşabileceği performanslar sergileyeceğiz. Koca alanı bir balon içinde uçarak geçemez miyiz? (Gülüyor)
Hoshi: DOME için çalışmaya başlamadan önce daha önce orada bulunmuş sanatçıları inceleyeceğiz, değil mi? Daha önceki bütün konserlerimizden daha çok katılım olacağı için, o konserlere katılan herkesin eğlenmesini sağlamak istiyoruz!

Seventeen Carats Turkey / Supermom
cr. carrot_sarada

Yorumlar