[Türkçe] BILLBOARD - Seventeen Faces 'Fear' in Sophisticated New Video: Watch

Makale linki: https://www.billboard.com/articles/columns/k-town/8530069/seventeen-fear-video



K-pop erkek grubu olan SEVENTEEN bugün (16 Eylül) yeni şarkıları "Fear" ile geri döndüler.

An Ode albümünün başlık şarkısı da bugün çıktı, "Fear" sık ton değişimleri ve ses modülasyonları ile kalıplara sığmayan, R&B karıştırılmış bir dans şarkısı. Üyelerin acıklı, paramparça halleri bir korku dalgasıyla bağlantılı. Modern melodiler ve Jeonghan'ın fısıltılı zarif köprü kısmı tahrik edici olmasıyla beraber, müzik videosunu, unutulmaz perimsi varlığıyla etki altına alırken, vokalistlerin soğuk kanlılığına kırmızı bir leke sürüyor.

Şarkı Seventeen'den Woozi ve uzun zamandır ortak olan Bumzu ile bestelendi, Prismfilter düzenleyici olarak katıldı; Vernon ve S.Coups'sa ortak yazar olarak yer aldı.

"Fear"ın YouTube sayfasına göre, genel olarak şiiri ya da mesajı dünyaya yansıtırken, yazarları da dünyaya sunuyor. Seventeen grubu anlatmak için şarkıyı kullanıyor, "Şarkı yaratma sürecindeki karşı karşıya kaldıkları korkuyu bir duygu olarak ortaya çıkarıyor. Üyelerin ruh dünyalarına bir bakış açısı sağlarken, bu acı çekiş, onların bir sanatçı olarak bir adım öne çıkmalarına yardımcı oluyor."

Müzik videosu, Seventeen üyeleri çekici sahne ve arka planla bütünleşmiş hâlde, şarkının nakaratında şık, güçlü -bazen zehirli- danslarıyla "Fear"de hem şarkı söyleyip hem danslarıyla dikkat çekerken sinematik bir şekilde çekildi.

“Fear” ile beraber, An Ode, Seventeen’in Ağustos 'ta yayınlanan “Hit” şarkısı ve son Japon şarkıları olan “Happy Ending”in Korece versiyonu ile beraber 10 şarkı daha içeriyor. Seventeen'in bir çok üyesi albümde ortak yazar olarak gösterildi. An Ode Ocak'ta yayınlanan ve Dünya Albümleri listesinde 4. sırada olanYou Made My Dawn albümünü takip ediyor.


Çevirmenler: Supermom & Himawari

Yorumlar